Eindelijk in Bonaire - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ralph en Lisette - WaarBenJij.nu Eindelijk in Bonaire - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ralph en Lisette - WaarBenJij.nu

Eindelijk in Bonaire

Door: Lisette

Blijf op de hoogte en volg Ralph en Lisette

16 December 2007 | Nederland, Amsterdam

Zo we zijn hier aan gekomen in Bonaire. Lekker weer hierzo, altijd minstens 25 graden! Jammer dat het hier nog regenperiode is en afentoe regent. Tot nu toe zijn we elke dag naar het strand geweest om te kite. Je moet hier oppassen dat je niet op het koraal stapt want dat doet echt zeer!
WE hebben een mooi appartementje.

Nou we proberen zo snel mogelijk weer een berichtje te plaatsen!

Groetjes uit Bonaire

• 16 December 2007 - 14:53

Nadien:

zo dat duurde even!
    ik wacht nu op alle mooie foto's.
    nou tot nu toe lekker elk weekend uit met susanne... kan niet wachten tot wij weer gaan schudde ergens:)
    owja en het vriest hier!! gatver
    lekker ijspegels peuteren hier.

• 17 December 2007 - 13:56

Anouk:

Heey heey,
    Goed dat het zo'n mooi weer is daarzo, en het natuurlijk naar jullie zin hebben :)..
    Hierzo is het best wel koud en ik ga volgende week snowboarden..
    Dat is weer wat anders dan de zon..
    Heel veel plezier nog en k hoop foto's te krijgen want ik ben heel erg benieuwd hoe het daar eruit ziet enzo..
    Dikke kus van je aller aller liefste zus.. ;)

• 17 December 2007 - 20:10

Roos:

Hey!
    Tis niet eerlijk! Ik hard leren en jij maar lekker naar het strand gaan...
    Nee hoor, geniet maar lekker! En we gaan snel daten als je terug bent!!
    Kusje van Alie

• 19 December 2007 - 07:48

IJpie En Fridus:

vandaag je berichtje gelezen, fijn dat jullie het naar je zin hebben, We hopen spoedig meer van jullie te horen.
    groetjes uit Heemskerk

• 21 December 2007 - 11:27

Marloes, W13, Swet:

Hey Lisette,
    Ik verwachte wel wat foto's om jaloers van te worden! Ik wacht met smart. Heel veel plezier en geniet er lekker van! Jaloers ben ik al! (K)

• 27 December 2007 - 17:25

Andre:

heey liesje zo te lezen vermaak je je daar prima (niet raar met dat weer :-) ) Alvast een merry new year en laat gauw is wat van je horen of zien(foto`s!!!!!) xxx dre

• 05 Januari 2008 - 16:37

Maaike:

Hallo!

Ik kom even brutaal doen; Over 2 maandjes ga ik samen met een vriendin voor 4 maanden naar Bonaire, ik vraag mij af hoe jullie aan jullie appartementje zijn gekomen, gezien wij de grootste moeite hebben met het vinden ervan..

Bedankt!
    m_vlinder@hotmail.com