Lisette kitechick instructeur!!! - Reisverslag uit Cabarete, Dominicaanse Republiek van Ralph en Lisette - WaarBenJij.nu Lisette kitechick instructeur!!! - Reisverslag uit Cabarete, Dominicaanse Republiek van Ralph en Lisette - WaarBenJij.nu

Lisette kitechick instructeur!!!

Door: Ralph

Blijf op de hoogte en volg Ralph en Lisette

20 Mei 2008 | Dominicaanse Republiek, Cabarete

Lisette is Geslaagd!! Ze heeft dr diploma voor kitesurf instructeur Level 1 IKO. Jaja in 1x, wie had dat verwacht en in het engels. Dus die mag morgen beginnen om 12 uur tot een uurtje of 3 en dan zit dr overdrukke werkdag er al weer op en tijd voor een happy hour hier.

In Cabarete zelf komt de zomer er ook al weer aan. Er komen steeds meer toeristen. Vooral Canadese en Amerikanen, omdat het voor hun maar 4 uur vliegen is en een stuk goedkoper is. Maar we zijn nog maar weinig kitende Nederlanders tegengekomen.

Na Cabarete willen we naar Brazilie, om daar met z'n tweetjes les te gaan geven. Vlakbij Fortaleza ligt een badplaats combuco, hier is het va. september tot maart goed kiteweer. Kijken of we daar weer een penthouse kunnen vinden...

• 21 Mei 2008 - 05:44

Hannah:

wow hoe lang zijn jullie van plan om weg te blijven trouwens?
    -EN: chris en woutertje hebben gister een camper gekocht!!!die is echt te fokking cool:D
    dusz vande zomer wordt het n beetje touren dus met de camper echt fijn!
    ik ben bijna klaar met school en stag gelukkig ook!
    dikke zoen daarzo groetjes van hannah

• 21 Mei 2008 - 08:06

Pa S:

Hoi Lisette en Ralph! Gefeliciteerd Lisette, heel goed gedaan. Over 4 weken komen we jullie opzoeken en jullie aan het instructeurswerk werk zien!

• 21 Mei 2008 - 11:16

Bas: