Lang leven de reisverzekering
Door: Lisette
Blijf op de hoogte en volg Ralph en Lisette
28 Juni 2008 | Dominicaanse Republiek, Cabarete
We krijgen al klachen dat we meer berichtjes moeten schrijven.
Maar jullie moeten ook maar bedenken dat wij een zwaar leven hebben hier.
Er is ook al weer een hoop gebeurt in de laatste weken.
2 weken geleden had ik salmonella opgelopen door iets besmets te eten, waardoor ik 10 dagen aan de antibiotica moest dus 10 dagen niet drinken. Dus dat was flink afzien dus.
Het EK voetbal was natuurlijk ook begonnen en dat kon Ralph natuurlijk niet missen met zn biertje en zijn oranje vestje aan.
De week daar op kwamen Ralphs ouders langs waar we vaak na werk wat mee gingen eten en drinken. Wat ook erg gezellig was.
Deze week startte hier de PKRA kitesurf wedstrijden. Waar alle pro riders aan meedoen. Erg gaaf om te zien. Dus ik kan weer aan de slag om mn handlepassen te leren:P(voor geintreseerden: Kevin Langeree (onze Nederlandse pro kiter) heeft de freestyle wedstrijden hier gewonnen in Cabarete!)
Ralph heeft er sinds vandaag ook een nieuwe oorlogswond op zn hoofd.
Hij kreeg een kiteboard tegen zn hoofd aan, dus die moest bij de dokter geplakt worden.
Dus laten we maar zeggen dat we erg blij zijn met onze reisverzekeringen! En hun wat minder blij met ons:D
De wind is hier weer een beetje aan het terug komen dus lekker aan het werk en geld verdienen!
Nou dat was het wel weer en ik zal de volgende keer in mn overvolle agenda plannen dat ik weer sneller een berichtje moet plaatsen!
16 Juli 2008 - 18:29
Casper Barendregt:
Hey Ralph en lisette! goed om te horen dat het goed met jullie gaat :) ga jullie spreken!
groetjes casper -
04 Augustus 2008 - 16:00
Anouk:
heey heey,
zo te zien hebben jullie het goed daarzo want jullie hebben al een tijd niets van jullie laten horen.
Hier gaat ook alles goed.
Wouter en Ray zijn alweer thuis en vrijdag komen paps en mams alweer..
dikke kuzzzz