Job hopping - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ralph en Lisette - WaarBenJij.nu Job hopping - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ralph en Lisette - WaarBenJij.nu

Job hopping

Door: Lisette en Ralph

Blijf op de hoogte en volg Ralph en Lisette

16 Januari 2008 | Nederland, Amsterdam

Ja eindelijk geen kind meer, Lisetje is eindelijk 21 geworden en nu officieel Lisette volwassen.

Ze is toch maar weer is verwend, een nieuw horloge, makeup, potloden, nagellak, paraplu, zelfgevouwen hoed, schaar, etentje (hmmm) etc... En nog wat dingen die ik nog ga ontvangen met de post. Allen dank dank.

Jaja het is zover, ik heb een echte baan (topjob). Die vrouw van die paarden had toch minder werk dan gepland.

Dus langsgeweest bij div. winkeltjes, alleen discriminatie, ze willen alleen mensen die lang blijven. pfff... Maja tis dus heel intelligent werk geworden waar ik wel 3 euro per uur verdien. Rara.. De horeca, voor meer info en reserveringen check http://www.citybonaire.com/cafenl.htm of bel naar Tel: (599) 717-8286 om een reservering te plaatsen.

Voor iedereen die ons hier wil bellen. Het kan voor 5 eurocent per minuut. Eerst bel je dit 0900 nr: (0900-1230275)en vervolens toets je een van onze nummers in afsluitend met een hekje
Nummer Lisette: (00599 - 786 0548)
Nummer Ralph: (00599 - 786 0522)

Gr, Lisette en Ralph

• 16 Januari 2008 - 21:50

Bas:

Fijn dat je werk gevonden hebt! Ik ga alleen geen reservering plaatsen! :D
    In elk geval gefeliciteerd met je 21ste verjaardag.

• 17 Januari 2008 - 17:08

Anouk:

Heeeey lisette,
    heb je leuke make up gekregen??
    nou ik sta altijd voor je paraat om het te gebruiken en het je te leren ;)
    Nouja maar wel leuk die anderde dingen enzo de nagellak wil ik ook wel hebben hoor als t een mooi kleurtje is haha :P
    Nouja mama zegt dat je nog steeds een kind bent van haar dus ben je een kind!!
    Ik ga nu eten want we eten spinazieeeetaaart heel erg lekker!!
    Dikke kus van de knapste zus ;)

• 20 Januari 2008 - 21:23

Ink:

beetje laat zoals altijd maar nog gefeliciteerd met je verjaardag!
    hoe is je job, heb je al geleerd daar om te schudden (of te chillen) met die billen?

geniet lekker van t weer en de rust.
    (dan schelden wij hier nog even door op t weer en stressen wij verder naar t werk)

kus, ink