alweer 2 maanden Bonaire
Door: Lisette
Blijf op de hoogte en volg Ralph en Lisette
15 Februari 2008 | Nederland, Amsterdam
De carnaval is gelukkig weer over. Het was erg druk, heel Bonaire stond op de straat te feesten en te zuipen. Er was een optocht die al 1,5 te laat was :D van wel 10 wagens. Maar het was wel leuk om te zien en mee te maken.
We hebben sindskort een auto gekocht.
(voor de auto liefhebbers: het is een Suzuki Samurai uit '93)
We hebben hem voor 700 NAF gekocht dus dat is 270 euro. Is niet echt duur maar zo ziet die auto er ook niet uit. Maar het rijd en daar gaat het om op dit eiland. Door de APK in Nederland was die denk niet meer gekomen met een gat in de uitlaat, roestplekken overal en zo kan ik nog wel even door gaan. Volgens Ralph is die motorisch beter dan zijn oude mini, dus dat geloof ik dan maar....
Binnenkort zullen we een foto op de site zetten van ons autootje.
Verder zijn we hier aan het werk of op het strand. Laatst hebben we met kite een downwinder gemaakt van Atlantis (op de zuidpunt) naar Klein Bonaire en daar geBBQ. Was erg gezellig! Jammer was dat ik die avond moest werken dus de volgende ochtend kon ik mn bed niet uit komen zo'n spierpijn had ik :D
Maar het is hier nog steeds goed uit te houden. Het is hier wel winter maar altijd nog minimaal 20 graden warmer dan in Nederland! Daar doen we het wel voor!
Groetjes Ralph en Lisette
15 Februari 2008 - 22:18
Toos:
Hee Ralph en Lisette,
Leuk om weer eens wat van jullie te horen. Ben benieuwd hoe de auto eruit ziet, maar belangrijker is dat ie blijft rijden uiteraard. Kris woont inmiddels in Utrecht met Eline, dus het is weer wat rustiger geworden hier. Hoewel die nog wel 3 keer in de week komt eten, omdat ie nog moet trainen voor de Kano.
Doeidoei
16 Februari 2008 - 11:37
Nicolette:
Hi Ralph en Lisette!
Mooi om te horen dat alles nog steeds goed gaat daar! Haha ik zie jullie al rijden in die 'nieuwe' bak van jullie. Wel relaxed dat je nu overal wat makkelijker naar toe kan. Als jullie weer terug zijn in de zomer kom ik ook maar eens een kitesurflesje volgen. Hier gaat alles goed, nog steeds aan het werk en sinds 1,5 maand heb ik een vriendje. Volgens mij wisten jullie dat al. In elk geval nog veel plezier daar!
xxx Nicolette