Nog maar 1,5 en dan naar Nederland - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ralph en Lisette - WaarBenJij.nu Nog maar 1,5 en dan naar Nederland - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ralph en Lisette - WaarBenJij.nu

Nog maar 1,5 en dan naar Nederland

Door: Lisette

Blijf op de hoogte en volg Ralph en Lisette

02 Maart 2008 | Nederland, Amsterdam

Ja, de tijd gaat snel hier! Nog maar anderhalve maand en we gaan al weer terug naar Nederland. Dus we zijn nu al aan het kijken waar we een appartement kunnen huren en dan moeten we weer beginnen met het echte werk. Dat zal wel weer wennen worden want hier gaat alles rustig aan en kennen ze het woord hard werken niet.

Maar voor dat we naar Nederland gaan, gaan we eerst in April nog even langs Curacao. Als je toch in de Carribean zit dan moet je dat toch gezien hebben.
We hebben er al veel over gehoord, dat het een druk eiland is daar met stoplichten enzo en meer dan 1 rotonde!
En meer dan 13.000 inwoners:P

Verder gaat hier alles op zn antiliaans op zn gangetje, alles rustig aan dus.
Het eiland hebben we ondertussen wel weer 3x rond gereden, als het niet meer.

Dus dat wordt nog een maandje relaxen en in het zonnetje te zitten.

Voor de liefhebbers we komen 18 April snachts weer thuis in het koude kikkerlandje!

• 02 Maart 2008 - 18:17

Toos:

Jeee, de tijd gaat zeker snel, maar dan heb je alvast een lekker bruin ondergrondje als hier de zomer losbarst!!
    Nog maar even van genieten natuurlijk, en ga je aruba ook nog aandoen? dan heb je ze alle 3 gehad..........
    groetjes

• 03 Maart 2008 - 06:17

Mo:

Yeahhh dan ben je op tijd voor duinrell en kan je zelfs nog bijna 2 maanden met ons oefenen :P!!

Ik ben wel jaloers hoor als ik steeds weer lees over het heerlijke weer en ik hoor dan op de achtergrond de regen tegen mijn raam ketteren!!

Geniet er lekker van, en tot snel
    liefs

• 07 Maart 2008 - 08:31

Tink:

He oud buurmeisje van me,

Ik kreeg vandaag je site van me moeder, dus dacht kan het niet maken om niet even wat van me te laten horen, zeker nadat ik pas een half jaar gelede erachter kwam dat je stiekem toch weer dichterbij woonde. hihihi

He geniet nog even van de laatste 1,5 maand en ben benieuwd naar de volgende verhalen!!!

xxx tink