Aangekomen in Mui Ne - Reisverslag uit Mui Ne, Vietnam van Ralph en Lisette - WaarBenJij.nu Aangekomen in Mui Ne - Reisverslag uit Mui Ne, Vietnam van Ralph en Lisette - WaarBenJij.nu

Aangekomen in Mui Ne

Door: Lisette

Blijf op de hoogte en volg Ralph en Lisette

11 November 2010 | Vietnam, Mui Ne

Hallo Iedereen!

Op deze site zullen jullie ons kunnen bij houden wat we allemaal doen in Azie.

9 november vertrokken wij vanuit Nederland om voor 4 maanden Vietnam en de Fillipijnen de verkennen, te kitsurfen en kijken of een plek is om hier eventueel een kitesurfschool te starten, naast die van ons in Nederland.

We zijn gister aangekomen in Vietnam na een lange reis met vliegtuigen en de taxi.

Gister ochtend in Nederlandse tijd waren we aangekomen op het vliegveld van Bangkok, hier moesten we 6 uur wachten op onze volgende vliegtuig naar Vietnam. Om de tijd te doden hebben we wat op het vliegveld rond gelopen en naar een Thaise SPA geweest en ons laten masseren.

De massage was wel anders dan dat we in Nederland gewend zijn, we moesten op een bedje liggen op de grond en een soort pyjama aan. Vervolgens wordt dan gemasseerd door handen, voeten, ellebogen en knieen en als finale iemand die met zijn knien op je rug gaat zitten. Raar maar waar waren we weer helemaal fris en fruitig voor de volgende vlucht naar Vietnam.

Overigens hebben we weinig mee gekregen van de vlucht, want nog voor dat het vliegtuig op steeg lagen we te slapen. Na 1,5 uur vliegen kwamen we aan in Ho Chi Minh. Een super grote stad en heeeel veeel verkeer en drukte. We werden opgewacht door onze chauffeur (die geen woord engels sprak)die ons naar het hotel bracht. De rit was 5 uur lange, tussen de scootertjes en vrachtwagens door met een hoop getoeterd en inhalen waar je kon.

De bevolking is er vriendelijk hier en erg klein! Ralph en ik voelen ons bijna lang hier!!!

Lokale tijd kwamen we hier 3.15 's nachts aan. We werden aardig verwelkomd en naar ons appartement gewezen. Het resort waar we zitten heet Bao Quynh. Het is een klein resort waar een aantal hutjes staan, receptie, zwembad, restaurant. We kunnen het resort uitlopen en dan gelijk gaan kite dus dat is ideaal.

Het is hier 6 uur later dan in Nederland, dat was wel even wennen. Want toen we op ons klok keken was het hier 13.00. Dus vanavond vroeg naar bed om aan de tijden hier te wennen.

Vanmorgen/vanmiddag hebben we hier wat gegeten en begonnen om de kiteboardjes in elkaar te zetten. Helaas regent het hier al de hele dag dus weinig wind. De temperatuur is wel prima, het is nu rond de 25 graden.

Voor de rest hebben we nog geen verdere plannen voor vandaag behalve een beetje uitrusten en het stadje verkennen.

Hopen dat het morgen lekker weer wordt en dat we de hele dag kunnen kite!

• 11 November 2010 - 11:51

Tessa:

veel plezier daar!! hier regent het ook, maar dan bij 7 graden hahaha...
    ga jullie avontuur volgen..

• 11 November 2010 - 12:26

Nadien:

leuk vrouw!!!

• 11 November 2010 - 18:53

Loet:

Jullie voelen je reuzen? Hoe zou Willem zich daar dan voelen denk je? hahaha

Kus

• 12 November 2010 - 04:02

Lisette:

Willem en jij zijn hier waarschijnlijk een attractie :P

• 13 November 2010 - 06:32

IJpie En Fridus:

Fijn dat jullie goed zijn
    aangekomen. hopen gauw meer van jullie te horen. groetjes uit winderig Nederland