Naar Cabarete!
Door: Lisette
Blijf op de hoogte en volg Ralph en Lisette
14 April 2008 | Nederland, Amsterdam
17 April zouden we terug naar Nederland gaan maar die vlucht hebben we gecanceld en een ticket naar de Dominicaanse Republiek geboekt om daar 4 maanden te gaan wonen. (Zoals de meeste mensen denk ik al wisten) dus we komen nog voorlopig niet thuis.
Laatste weken in Bonaire hebben we dan ook alles nog moeten regelen hier omdat we eigenlijk nog niet naar het koude nederland wilde. Eigenlijk wel maar dan voor een weekje maar dat was echt te duur. Dus de goedkoopste oplossing was om dan maar in 1 keer door te gaan.
We vliegen 17 April 7.05 Bonairse tijd naar Cabarete. Cabarete is een kleine plaats in de Dominicaanse Republiek, aan de noordkust, zo'n 35 km ten oosten van Puerto Plata. (waar we ook zullen landen)
In Cabarete gaan we een appartement zoeken wat dicht bij kitebeach is.
In juli zijn er ook elk jaar op dat strand de Wereld kampioenschappen kitesurfen, dus daar kunnen we allebei nog veel van leren.
We hebben allebei al werk in Cabarete, wel allebei bij een andere school maar dat wilde we ook.Ralph gaat bij Dare2fly werken en ik ga eerst mn IKO instructor Level 1 Course doen en daarna bij de Laurel Eastman les geven.
We vinden het allebei heel spannend om daar heen te gaan, vooral omdat ze alleen maar Spaans praten dus dat word in het begin handen en voeten werk.
Morgen onze laatste vaccinaties ophalen en beginnen met in pakken voor onze volgende reis.
We houden jullie op de hoogte en dan ws het volgende bericht uit Cabarete!!
14 April 2008 - 19:39
Emilia:
Jeetje, wat zijn jullie bezig! Ralph, hoorde van Zoel dat je naar miami ging ofzo? Tot in Nl! -
14 April 2008 - 19:43
Toos:
Super, ik hoorde het al op je moeders verjaardag, dat jullie nog helemaal geen zin hebben in dit koude kikkerlandje. Heel veel plezier daar. En nu vast wat spaans leren??? -
15 April 2008 - 14:45
Zoeloe:
Je reist toch door! Miel en ik gaan in augustus een roadtrip maken, jammer dat we nou net niet langs Cabarete rijden, dus tot over 4 maanden dan maar! -
25 April 2008 - 11:55
Anneke:
Heee hoi
Wat leuk iets van jullie te lezen, onbekend maar toch...want wij gaan 11 mei naar de dominicaanse.. naar het plaatsje Cabarete..
Hoeist tie daar?? Koud dus s'avonds???
en veel regen??
khoorde dat het precies het regenseizoen was.. maar 1 bui en dan weer blauw..?
en nog ff 1 vraagje..
is het goedkoper om dollars mee te nemen???
misschien hoor ik nog van jullie
greetzzzz
anneke